Örtig fläskytterfilé med helgrillad blomkål
Med örtmarinad, ört- och parmesanmajonnäs, grillade citroner, morötter och blomkål.
1 H
10 Min.

Ingredienser
Huvudrätt:
Fläskytterfilé Original
6 strosmarinkvistar
1 sttimjan
Rädisor och grillad citron till servering
Helgrillad blomkål:
1 stblomkålshuvud
1 dlrapsolja
salt och peppar
Grillade morötter:
2 stknippen späda morötter (eller palsternacka)
2 mskrapsolja
salt och peppar
Ört- och parmesanmajonnäs:
2 dlmajonnäs
4 mskörter som gräslök, persilja, timjan
1 dlriven parmesan
1 mskcitronsaft
peppar
Tillagning
Tips!
Dela blomkålen i mindre bitar och lägg upp på tallrikar tillsammans med köttet och morötterna. Häll upp ört-och parmesanmajonnäsen i mindre skålar och servera till. Dekorera gärna med örter, rädisor och grillad citron.